اندازه
لومیا ۱۰۲۰ چهار درصد بلندتر و و عرض آن ۱۳ درصد بیشتر و باریک تر از گلکسی اس ۴ زوم است. گلکسی اس ۴ زوم ۴۷ درصد ضخیم تر از لومیا می باشد، هرچند ما هنوز مطمئن نیستم که باید لنز بیرونزدهی گلکسی اس ۴ زوم را حساب کنیم یا خیر.
وزن
گلکسی اس ۴ زوم حدود ۳۰ درصد سنگینتر از گوشی/دوربین نوکیا است.
جنس
هرچند این مورد بیشتر به ترجیح شخصی برمی گردد، ولی جنس پلی کربنات لومیا یک مزیت نسبت به پلاستیک استاندارد گلکسی زوم است.
نمایش
به وضوح Lumia 1020 برنده ی این قسمت است. نه فقط به این دلیل که گلکسی زوم ۸۹ درصد از اندازه ی صفحه ی لومیا را در اختیار شما می گذارد، بلکه به این خاطر که پیکسل های نوکیا ۹۰ درصد بیشتر از گلکسی است و تصویر واضح تری برای شما به ارمغان می آورد.
پردازنده
هسته و سرعت کلاک برابر است، اما لومیا ۱۰۲۰ یک برتری دارد، و آن پردازنده ی قدرتمند Snapdragon S4 است. تراشه ی موجود در گوشی سامسونگ قیمت آن را ارزان تر می کند.
رم
یک مزیت دیگر برای لومیا ۱۰۲۰، رم ۲ گیگابایتی آن در مقابل ۱٫۵ گیگابایت رمِ گلکسی زوم است.
ذخیره سازی
به طور فنی GS4 Zoom با استفاده از یک microSD 64 گیگابایتی می تواند تصاویر بیشتری در خود ذخیره کند، اما این مورد باعث بروز مشکلاتی نیز می شود. به طور کلی microSD ها سرعت رایت پایین تری نسبت به فضای داخلی گوشی دارند، بنابراین ممکن است در برخی موارد باعث کند شدن گلکسی زوم شود، مخصوصاً موقع عکس برداری. این مورد در گوشی ای که قرار است نقش یک دوربین را نیز ایفا کند چندان قابل اغماض نیست.
مگاپیکسل
بعد از رسیدن به یک آستانه ی خاص، پیکسل های بالاتر لزومی بر بهتر شدن عکس نیست. با این حال در این قسمت لومیا یک مزیت بزرگ دارد.
در این قسمت تصویر گویای همه چیز است و نیاز به توضیح بیشتری نیست.
بزرگنمایی اپتیکال
GS4 Zoom امکان بزرگنمایی اپتیکال را به شما می دهد، اما این لزوماً یک مزیت محسوب نمی شود. بزرگنمایی بدون اتلاف دیجیتال لومیا این حُسن را دارد که حتی تصاویر بزرگنمایی شده ی شما نیز از وضوح و کیفیت خوب برخوردار هستند.
ثبات تصویر
هردو گوشی دارای تثبیت کننده ی اپتیکال تصویر (OIS) هستند که باعث کاهش اثر لرزش دوربین می شود.
باتری
عمر باتری به یک نگرانی در مورد GS4 Zoom تبدیل شده، و ظرفیت کمتر باتری لومیا ( به همراه صفحه نمایشی با رزولوشن بالاتر، می تواند باعث مشکلاتی شود. هرچند تا وقتی این دو گوشی را در کنار هم قرار نداده و مقایسه نکرده ایم نمی توان اظهار نظر بیشتری کرد.
برنامه
هردو گوشی افرادی را نشانه گرفته که یک دوربین حرفه ای با قابلیت های اسمارت فون معمولی را می خواهند. در این بخش، اندروید جلی بین (با TouchWiz سامسونگ ) و ویندوز فون ۸ را با هم مقایسه می کنیم.
از یک طرف، فروشگاه گوگل دارای برنامه ی بیشتری نسبت به فروشگاه ویندوز فون است و از سوی دیگر ویندوز فون از یک رابط کاربری مدرن و روان برخوردار است. و انتخاب بین این دو بیشتر به سلیقه ی خریدار بر می گردد.
جمع بندی
با توجه به آن چه گفته شد، لومیا ۱۰۲۰ از مزیت هایی برخوردار می باشد. این گوشی دارای یک صفحه ی بزرگ تر و بهتر است. عملکرد بهتری ارائه می دهد که در هر گوشی ای جزو موارد مهم است. به هرحال، چنین گوشی هایی همیشه مخاطب وفادار خود را پیدا می کنند.
شما چه فکر می کنید؟ نظر خود را با ما درمیان بگذارید.
The post مقایسه ی نوکیا لومیا ۱۰۲۰ و سامسونگ گلکسی اس ۴ زوم appeared first on پرشین بکس.