Quantcast
Channel: پرشین بکس
Viewing all articles
Browse latest Browse all 5921

نحوه ی احداث چاه ارت

$
0
0

زمین الکتریکی یا چاه ارت یکی از قسمت های مورد نیاز ساختمان های بزرگ و تاسیسات صنعتی می باشد . برقگیر ها هم برای دفع صاعقه از چاه ارت به عنوان صفر طبیعی استفاده میکنند . در این ارسال از پرشین بکس قصد داریم به صورت مختصر به نحوه ی ساخت چاه ارت بپردازیم …

نحوه ی احداث چاه ارت

برای ساخت چاه ارت به یک گودال به عمق ۴ تا ۸ متر نیاز می باشد . که البته این مقدار با توجه به جنس خاک و مقدار مقاوت اهمی خاک متغییر می باشد . برای زدن چاه ارت ابتدا باید مقاومت زمین را با دستگاه های مخصوص به خود اندازه بگیرید ،اگر برای ساختمان های مسکونی تصمیم به احداث چاه ات دارید حداکثر مقاومت اهمی باید ۵ اهم باشد و در تاسیسات صنعتی این عدد باید به ۲ اهم برسد . بعد از بدست آوردن مقاموت مورد نیاز گودال را به قطر ۸۰ سانتی متر حفر کنید و از سیم مسی نمره ۷۰ یا بیشتر برای اتصال صفحه ی مسی به اتصال ساختمان یا تاسیسات استفاده کنید .

در چاه ارت یک صفحه مسی به ابعاد ۷۰*۷۰ سانتیمتر و با ضخامت ۵ میلیمتر که به یک سیم مسی معمولاً نمره ۷۰ از طریق جوش و بست اتصال می‌یابد و از ماده‌ای بنام بنتونیت یا سوپر اکتیو بنتونیت استفاده می‌گردد این ماده را بهمراه ۱۰۰۰ لیتر آب بصورت دوغاب در آورده و درون چاه می‌ریزیم در بین کار صفحه مسی را بصورت عمودی و در وسط چاه قرار می‌دهیم و باقیمانده ی دوغاب را می‌ریزیم سپس خاک را سرند کرده داخل چاه می‌ریزیم . یک تابلو تست برای ارت بالای چاه ارت قرار می دهیم و سیم ارت به شین ارت داخل تابلو وصل می گردد و از طریق سیم کلیه بدنه دستگاهها شامل الکتروموتور، بدنه لوازم آشپزخانه هر آنچه را که به برق وصل شده و قابلیت تماس با انسان را دارد به این شمش مسی وصل می‌کنیم .

امروزه تمامی پریز ها دارای سیم ارت می باشد ،بهتر است که برای اتصال سیم ارت به لوازم منزل از اتصال داخل کلید استفاده کنید .

The post نحوه ی احداث چاه ارت appeared first on .


Viewing all articles
Browse latest Browse all 5921

Trending Articles