در مورد ضد عفونی در دوران کرونا و مواد ضدعفونی کننده چه می دانید؟
در دوران کرونا از مواد ضدعفونی کننده بسیار استفاده می شود اما آیا اطلاعات کاملی در مورد این مواد دارید؟ می دانید دقیقا باید چه نوع ضدعفونی کننده استفاده نمایید و چند درصد الکل داشته باد تا بتواند این ویروس را از دستان شما پاک نماید؟ در ادامه به صورت کامل و تخصصی پاسخ تمام این پرسش ها را برای شما عزیزان قرار داده ایم که می توانید مطالعه نمایید.
آیا ضد عفونی کردن دست در مقابل کووید 19 موثر است؟
بهترین راه برای جلوگیری از شیوع بیماری و کاهش خطر آن، شستن دست ها با آب و صابون حداقل به مدت 20 ثانیه است، به خصوص بعد از رفتن به سرویس بهداشتی، قبل از خوردن غذا، بعد از سرفه و عطسه کردن. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها توصیه می کند که اگر آب و صابون در دسترس نباشد، افراد باید از مواد ضد عفونی کننده دست بر پایه الکل استفاده کنند که حاوی حداقل 60 % الکل باشد.
آیا باید از صابون آنتی باکتریایی برای شستن دست ها استفاده کنید ؟
در حال حاضر هیچ مدرک و شواهدی وجود ندارد که تاثیر بهتر محصولات شستشوی ضد عفونی کننده (که به نام صابون های ضد باکتری شناخته می شود)در پیش گیری از بیماری نسبت به آب و صابون معمولی را نشان دهد، علاوه براین برخی داده ها حاکی از آن هستند که استفاده از مواد آنتی باکتریایی در دراز مدت می تواند آسیب بیشتری به پوست بزند.بسیاری از ضدعفونی کننده های سطوح می تواند در مقابل سارس و کووید- 19 موثر باشد، آیا می توان از این محصولات برای ضد عفونی کردن دست ها استفاده کرد ؟
هنگام استفاده از مواد ضدعفونی کننده سطوح، دستورالعمل های درج شده بر روی آن را بخوانید. از تماس اسپری های ضد عفونی کننده یا پاک کننده ها با پوست اجتناب کنید چون ممکن است باعث خارش پوست و چشم شود. اسپری های ضد عفونی و یا پاک کننده های سطوح برای استفاده انسان ها یا حیوانات مناسب نیستند زیرا آنها برای تمیز کردن سطوح طراحی شده اند.
آیا اضافه کردن الکل به محلول های ضد عفونی کننده دست غیر الکلی برای جلوگیری شیوع بیماری کووید 19 مناسب است؟
بعید به نظر می رسد که اضافه کردن الکل به یک ضد عفونی کننده دست غیر الکلی موثر باشد.
آیا ضد عفونی کننده های دست تاریخ انقضا دارند؟و آیا هنوز بعد از تاریخ انقضا موثر هستند؟
به طور کلی تمام محصولات دارویی باید دارای تاریخ انقضا باشند و حتی بر روی برخی از آنها نوشته شده که بیش از 3 سال انقضا دارند. برای اثربخشی محصولات دارویی پس از تاریخ انقضای آن ها اطلاعاتی وجود ندارد. اما ضد عفونی کننده دست تولید شده برای بیماری کووید 19 ممکن است تاریخ انقضا نداشته باشد، زیرا انتظار می رود به دلیل مصرف زیاد سریعا تمام شود.
ضد عفونی کننده دست باید در کجا نگهداری شود؟
ضد عفونی کننده دست را باید دور از دسترس کودکان نگهداری کرد.همچنین نباید در دمای بالاتر از 105 درجه فارنهایت (مثلا، داخل خودرو در طول ماه های تابستان نگهداری شود) نگهداری شود.
آیا ضد عفونی کننده دست برای کودکان خطرناک است؟
ضد عفونی کننده دست برای کودکان زیر شش سال، باید تحت نظارت بزرگ ترها و مطالبق دستور درج شده بر روی محصول استفاده شود، در این صورت خطری برای کودکان ندارد.
خوردن ضد عفونی کننده دست توسط کودکان خطرناک است ؟
نوشیدن تنها مقدار کمی از ضد عفونی کننده دست می تواند باعث مسمومیت ناشی از الکل در کودکان شود. با این حال دور نگه داشتن مححصولات ضدعفونی کننده از دسترس کودکان بسیار اهمیت دارد چراکه هر ماه صدها تماس با اورژانس در رابطه با مسمومیت غیر عمدی ناشی از مصرف ضد عفونی کننده دست گرفته می شود که اکثر این مسمومیت ها در کودکان 5 سال و کوچک تر اتفاق افتاده است.
اگر فرزند شما ضد عفونی کننده دست را خورد، چه کار باید انجام دهید؟
سریعا به یک متخصص مراجعه کنید.
استفاده از ضد عفونی کننده دست که حاوی متانول (الکل چوب)است، چه خطری دارد ؟
سازمان غذا و دارو به مصرف کنندگان هشدار می دهد مواد ضد عفونی کننده حاوی متانول که به عنوان الکل چوب شناخته می شوند، بسیار خطرناک و سمی هستند. متانول می تواند باعث ایجاد اثرات جانبی جدی در تماس با پوست و نابینایی یا مرگ هنگام بلعیدن شود. ترکیبات ضد عفونی کننده دست خود را بررسی کنید تا ببینید که آیا دارای متانول است یا خیر.
افرادی که در معرض ضد عفونی کننده دست حاوی متانول قرار گرفته اند چه کار باید انجام دهند ؟
متانول می تواند منجر به حالت تهوع، استفراغ، سردرد، تاری دید، کوری دائمی، تشنج، کما، آسیب دائمی به سیستم عصبی یا مرگ شود. علاوه بر این افرادی که از این محصولات برای دست استفاده می کنند در معرض خطر مسمومیت متانول قرار می گیرند. افرادی که علائم آن را تجربه می کنند باید به دنبال درمان فوری پزشک برای دفع اثرات سمی مسمومیت متانول باشند.
The post در مورد ضد عفونی در دوران کرونا و مواد ضدعفونی کننده چه می دانید؟ appeared first on پرشین بکس.