شرکت اپل همچون دیگر برندها هندزفری های مختلفی از سری ایرپادز عرضه داشته و در این بین باید به هدفون بی سیم ایرپادز اصلی اشاره کرد. هدفونی که تجربه کاربری خوبی می توان با آن داشت و یک گزینه برجسته است.
هندزفری AirPods یکی از محصولات محبوب اپل است که طبق سیاستهای این شرکت، استفاده از آن روی وسائلی که از سیستم عامل اندروید بهره میبرند میسر نیست. در هندزفری بلوتوث اپل از سنسورهای متفاوتی استفاده شده است. یکی از مهم ترین این سنسورها، سنسور نوری است که با تشخیص بالا می تواند بفهمد که آیا ایرپاد همچنان در گوش شما وجود دارد یا آن را از گوش خود خارج کرده اید. سنسور دیگری که اپل آن را تحول هندزفری بلوتوث خود می داند، سنسور حرکتی است. این سنسور برای اولین بار است که در یک هندزفری مورد استفاده قرار گرفته شده است.
این سنسور می تواند وارد شدن ضربه را حس کرده و اقدام به فعال سازی دستیار سوتی سیری کند. این سنسور همچنین به شما امکان می دهد با وارد کردن یک ضربه به آن با یکی از مخاطب های خود تماس برقرار نمایید. سنسور دیگری که در این هندزفری وجود دارد، سنسور تشخیص صحبت است که به شما امکان ارتباط با دستیار سیری را می دهد.
اپل برای این هندزفری بلوتوث خود، از چیپست اختصاصی W1 استفاده کرده است که محصول خود شرکت اپل می باشد. این چیپست به نحوی طراحی شده است که به ایرپاد اجازه می دهد به صورت کاملا هوشمند با دستگاه مقصد تعامل کند. این چیپست ویژگی های خاصی به ایرپاد بخشیده است.
یکی از قابلیت های ویژه ای که در این چیپست برنامه ریزی شده است و آن را به یک محصول خاص تبدیل می کند، این است که اگر در حین گوش دادن به آهنگ ایرپاد از گوشتان خارج شد، چیپست برای جلوگیری از به هدر رفتن باتری ، اقدام به توقف پخش خواهد کرد. البته اپل به یکی از زیر مجموعه های خود یعنی کمپانی بیتس نیز فناوری تولید این چیپست را داده است.
از دیگر ویژگی های این چیپست، می توان به عملکرد کاملا هوشمند آن در انجام دستورات اشاره نمود. اگر در نزدیکی تلفن همراه تان جعبه ایرپاد را باز کنید، منوی پاپ آپی روی گوشیتان ظاهر خواهد شده که نشان دهنده هماهنگ شدن ایرپاد با دستگاه شما است و این قابلیت نیز به همت این چیپست عملی شده است.
برخی از محصولات اپل برای خیلی از دارندگان گوشیهای اندرویدی حسادت برانگیز است. یکی از آنها هندزفری AirPods است که طبق مشخصات، تنها روی سیستم عامل iOS کار میکند. ولی همیشه یک راهی برای دور زدن برخی از قوانین وجود دارد و دیگر نیازی نیست به سراغ مدلهای قلابی این محصول برای گوشیهای اندرویدی خودتان بروید. برای این کار کافیست آموزشی که در ادامه تهیه شده است را قدم به قدم پیش ببرید. البته عملی شدن این آموزش روی برخی از گوشیها تضمین نمیشود.
چگونگی همگام سازی هندزفری AirPods با گوشی اندروید
همگام سازی (Pairing) این محصول با گوشیهای اندرویدی، نسبت به روش اتصال آن به سیستم عامل iOS متفاوت است. در اصل روی اندروید باید از شیوه آزمون و خطا استفاده کنید تا بتوانید این محصول را با گوشیهایتان همگام کنید.
- انگشتتان را روی صفحه به سمت پایین حرکت دهید تا منوی تنظیمات ظاهر شود. سپس برای مدتی انگشتتان را روی نماد بلوتوث بگذارید.
- بسته به گوشی شما، میتوانید برای اضافه کردن دستگاه و یا همگام سازی (Pair) با دستگاهی اقدام کنید.
- AirPods را از درون محفظه شارژ خارج کنید.
- در پشت محفظه دکمه کوچکی است. آن تا زمانی که چراغ شروع به چشمک زدن کند نگه دارید.
- در این مرحله AirPods روی منو همگامسازی گوشی اندرویدیتان نشان داده میشود و میتوانید آن را انتخاب کنید.
روند کاری این محصول همانند دیگر هندزفریهای بلوتوثی است. اگر گوشی اندرویدیتان از شارژ بیسیم پشتیبانی میکند؛ میتوانید هندزفری را شارژ کنید. همچنین برای دانستن میزان شارژ این هندزفری میتوانید از برنامه AirBattery که به صورت رایگان روی گوگل پلی قرار دارد استفاده کنید.
البته هندزفری AirPods روی سیستم عامل iOS ویژگیهای شاخص و انحصاری دارد که نمیتوان روی گوشیهایی با سیستم عامل اندروید از آن استفاده کرد. یکی از این ویژگیهای مکث خودکار موسیقی زمانی که هندزفری را از گوشتان در میآورید است. همچنین نمیتوانید از دستیار گوگل استفاده کنید. در صورتی که با آیفون میتوان از سیری استفاده کرد. این موضوع هم به دلیل رقابتی است که اپل و با دیگر شرکتها دارد.
پیش بینی شده در آینده نزدیک مدل های جدیدی به فهرست هدفون های اپل افزوده شود.
The post چگونه از AirPods روی گوشی اندرویدی بهره گیریم appeared first on پرشین بکس.