تزیین فانتزی و رنگارنگ تخم مرغ های نوروزی
تخم مرغ های رنگی برای عید نوروز می تواند با ایده هایی جالب همراه باشد چه بهتر اینکه این تخم مرغ های به شیوه ای بهاری و رنگارنگ تزیین شوند.تخم مرغ های نوروزی که با پارچه و کاغذ های رنگی تزیین شده و یا با استفاده از رنگ شاداب و سرزنده که می تواند زیبایی خاصی به سفره شما ببخشد.
هفتسین سفرهای است که ایرانیان و پارسی زبانان هنگام نوروز میآرایند. این سفره روی زمین یا روی خوان پایه گذاشته میشود. هم وندان خانواده در زمان گردش سال در کنار سفره هفتسین مینشینند. دستهای نیز سفره را تا سیزده روز پس از نوروز نگه میدارند و در پایان این چرخه، در روز سیزده نوروز، سبزه را به آب میسپارند.سفره هفتسین ویژه نوروز نیست و گروهی این سفره یا مانندش را برای جشن زناشویی یا شب چله آماده میکنند.
به گفته دانشنامه ایرانیکا، مردمان دیگری که با ایرانیان فرهنگ و آیینهای میان وند دارند (مانند افغانها، تاجیکها، و ارمنیها) این سفره را میچینند و این سفره حتی میان کردها و آذریها (که هر دو از نگاهبانان آیینهای باستانی ایرانی بودهاند) نیز همه گیر نبوده است، هر چند به تازگی سفره هفتسین در میان زرتشتیان شهرنشین فراگیر شده است.
بنا بر اطلاعات دانشنامهٔ ایرانیکا تاریخچهٔ این رسم مبهم است و «هفتسین» احتمالاً رسم کهنی نیست. در یک دوبیتی که به طور واضحی معاصر است ریشه این سنت را از زمانکیانیان و در اصل به صورت هفت شین بیان میکند («روز نوروز در زمان کیان//مینهادند مردم ایران/شهد و شیر و شراب و شکر ناب/شمع و شمشاد و شایه اندر خوان»). ایدهٔ «هفت شین» توسط بعضی ایرانیان پشتیبانی میشود که از جمله میگویند شراب به دلیل باورهای اسلامیتر، جایش را به سرکه داده است و هفت شین به هفت سین تبدیل شدهاست.این نظریه به دلیل این که نام اجزاء را به عربی میآورد و از اجزای ویژهای چون سمنو نام نمیبرد رد شده است. در بعضی ریشهیابیهای دیگر، هفت سین را به هفت «سینی» ربط دادهاند یا اصلش را «هفت میم» دانستهاند، یا آن را از ریشهٔ «هفتچین» به معنی هفت چیدنی نامیدهاند که این ریشه یابی نیز از سوی محققین جدی گرفته نمیشود.
تخم مرغ رنگ شده
نشانه رنگارنگی نژادهای مختلف بشری و تأکید بر این که بنیآدم اعضای یکدیگرند
منبغ: بیتوته
The post تزیین فانتزی و رنگارنگ تخم مرغ های نوروزی appeared first on پرشین بکس.